WELLA COLOR FRESH

WELLA COLOR FRESH MASKS

De Color Fresh Maskers van Wella zijn kleurenmaskers die de kleur van het haar verfrissen en/of kunnen veranderen. Het masker bevat kleurpigmenten en kan daarmee de kleur van zowel gekleurd als natuurlijk haar opfrissen. Daarnaast kan het masker ongewenste kleurnuances verminderen of neutraliseren. De lijn bevat 11 verschillende kleuren, van zachte pastelnuances tot intense en opvallende kleuren. De maskers zijn verrijkt met avocado- en abrikozenpitolie voor een extra bescherming van het haar. Bovendien bevatten de maskers arganolie voor een nog intensere verzorging.

Hoe werkt het? Zorg voor een goede basis door het haar met shampoo te wassen en het handdoekdroog te maken. Breng vervolgens het masker royaal aan en laat maximaal 10 minuten inwerken. Spoel vervolgens het haar uit en geniet van een prachtig stralende en intense haarkleur!

De hoeveelheid die je nodig hebt hangt sterk af van de lengte van het haar en de textuur. Voor halflang haar met een medium haartextuur heb je ongeveer 30 gram van het product nodig. 

Praktische tip: probeer het gebruik van witte handdoeken te vermijden, aangezien sommige maskers vlekken kunnen geven. 

MEET THE COLOR FRESH MASKS

Nieuwsgierig geworden naar de verschillende nuances of opzoek naar meer informatie? Je vindt alle Color Fresh Maskers uiteraard in onze webshop!