RE-BOOST YOUR HAIR

RE-BOOST YOUR HAIR

Grazette of Sweden presenteert deze maand haar Add Some Re-Boost kleurconditioners. Deze conditioners zijn ideaal om geverfd haar dé boost te geven die het verdient. Hoewel haarkleuringen tegenwoordig veelal goed dekkend zijn, en een stuk langer meegaan dan vroeger, komt het helaas nog altijd voor dat kleur toch net wat minder fel wordt of blijft dan je had gehoopt. Op dat soort momenten zou het haar wel een boost kunnen gebruiken. 

De Re-Boost Kleurmaskers doen precies dat. De maskers zijn rijk aan pigmenten en bevatten natuurlijke ingrediënten als quinoa om dat long-lasting resultaat te garanderen. Daarnaast bevatten de maskers aminozuren en mineralen, waardoor het product het haar eveneens beschermt en herstelt. Vitamine E helpt bovendien UV-schade aan het haar te voorkomen. 

VERZORGING & GLANS

Plantaardige eiwitten uit maïs, soja en tarwe vormen unieke hydraterende complexen, waardoor het masker een vochtregulerende werking heeft. Daarnaast heeft het filmvormende eigenschappen, waardoor het haar zacht aanvoelt en zal glanzen. De maskers hebben een aangename warme geur van fruit gecombineerd met houtachtige aroma’s, waardoor het gebruik absoluut geen straf is. 

OPTIMALE MOGELIJKHEDEN

De maskers zijn gemakkelijk in gebruik en hebben maar 5 – 20 minuten inwerktijd nodig, afhankelijk van het gewenste effect. Vanwege de vele kleurpigmenten is het raadzaam om handschoenen te gebruiken en ervoor te zorgen dat u het product goed uitspoelt. De Re-Boost is verkrijgbaar in 16 verschillende kleuren, van blond tot zwart, en van violet tot antraciet. 

WIST JE DAT?

Wist je trouwens dat de Re-Boost helemaal vegan is?! Bovendien zijn de producten ook nog vrij van sulfaten, parabenen en siliconen. Goed voor mens én milieu dus! Ook nieuwsgierig geworden naar de Add Some Re-Boost? Voor meer informatie en om de kleuren te bestellen kunt u een kijkje nemen in onze webshop.