NIEUW: WAHL BARBER DRYER

De Wahl Barber Dryer is dé nieuwste aanwinst in de 5-Star Serie van Wahl. Deze haardroger heeft een cool retro chromen design en biedt krachtige prestaties. De Dryer is speciaal voor de behoeften van de kappers en kapsters ontworpen, en is dankzij de toffe look een echte blikvanger in de kapperszaak. De föhn is gemaakt van topkwaliteit materiaal, en is betrouwbaar en duurzaam. 

POWER
De föhn is uitgerust met een krachtige 2200 Watt AC-motor, waardoor het haar snel droogt. Dankzij de twee snelheden en drie verwarmingsinstellingen, is de droger geschikt om ieder kapsel vorm te kunnen geven. Daarnaast bevat het een handige cool shot knop. 

COATING
Dankzij geavanceerde ionentechnologie en de toermalijn coating wordt het haar voorzichtig gedroogd, en gaat het beschadiging van het haar tegen. De Barber Dryer is compact en ligt gemakkelijk in de hand. Ideaal om de gehele dag mee te werken!

Specificaties

Vermogen: 2200 Watt
Voltage: 220-240 Volt, 50 Hz
Gewicht: 652 gram
Kleur: zwart-chroom
Motortype: AC-motor
Aantal standen: 2 snelheid niveaus, 3 temperatuurstanden, cool-shot functie
Technologie: geavanceerde ionentechnologie en toermalijn coating
Luchtstroom: 97 m³/uur
Kabel: 2,7 meter met ophangoog
Accessoires: 2 blaasmonden

CLICK-AND-TURN
De haardroger wordt geleverd inclusief twee blaasmonden. Deze blaasmonden zijn uitgerust met het handige click-and-turn systeem. Klik de gewenste blaasmond eenvoudig op de föhn, en draai deze tijdens het drogen in iedere gewenste richting. Hierdoor wordt de ergonomie verbetert en kan je als kapper sneller en dynamischer werken. 

Om de introductie van deze nieuwe 5-star Barber Dryer te vieren, kunt u hem deze maand (maart 2022) bij ons met bestellen met een flinke korting! Voor meer informatie, of om de föhn te bestellen, kunt u hier een kijkje nemen.