NIEUW: The Barberstation

Mannen weten het wel. Voor de verzorging en styling van hun snor en baard zijn alleen de beste producten goed genoeg. Maar vaak vind je die niet in de gangbare winkels. De meeste haarproducten die je bij de kapper en drogist kan kopen zijn ontworpen voor vrouwenhaar, maar daar heeft the Barberstation verandering in gebracht. Zij hebben een eigen lijn ontwikkeld van echte barbershop producten, van haarverzorging tot stylingproducten. En wij zijn trots om te vertellen dat deze premium quality producten vanaf nu ook verkrijgbaar zijn bij B&R Cosmetics!

THE STORY
Na jaren in de kappersbranche gewerkt te hebben, start Jean van Rossum in 2013 zijn eerste Barberstation. Een klassieke herenkapper/barbier waar de man terecht kan voor zijn haar, snor én baard. In de daaropvolgende jaren groeide The Barberstation uit tot een unieke old school barbershop, bestaande uit meerdere vestigingen, een heuse academie waar je opgeleid kan worden tot barbier én een eigen productlijn. En over dit laatste willen wij jullie graag meer vertellen!

Grooming For Men
Zoals gezegd zijn goede stylingproducten een must voor elk mannenkapsel. Alle Barberstation producten zijn speciaal gemaakt voor mannen en bieden precies datgene wat mannen nodig hebben. Van producten met veel glans tot juist een matte afwerking, en van scheergel tot baardolie. De Barberstation-lijn heeft het allemaal. 

PRODUCTEN
The Barberstation-lijn kent een breed assortiment voor ieder haar- en baardtype. Denk bijvoorbeeld aan een speciale mannenshampoo met een heerlijke mintgeur, een verzachtende aftershave die de huid verzorgd na het scheren, een krachtige haarspray en verschillende soorten stylingproducten. Van een stevige fiber met matte afwerking tot een pomade voor ultieme glans. Maar ook accessoires, zoals een baardborstel of stoere toilettas, maken deel uit van het assortiment.

Ook benieuwd of The Barberstation producten wat voor u zijn? Het gehele assortiment vindt u nu in onze webshop. Bij vragen of meer informatie, kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Onze vertegenwoordigers staan graag voor u klaar!