NIEUW: MOSER KUNO TONDEUSE

When the best isn’t good enough

Moser presenteert haar nieuwe superieure tondeuse: de Kuno! Deze tondeuse is een klasse apart en wordt ook wel de meest krachtige en duurzame tondeuse genoemd. De tondeuse combineert het beste van de eerdere apparaten van Moser samen tot één masterpiece. De Kuno is licht van gewicht en compact van vorm, waardoor deze ideaal is om de hele dag mee te werken. Bovendien is de tondeuse gemakkelijk mee te nemen en ligt deze prettig in de hand. 

De tondeuse is niet uitgerust met één, maar met twee innovatieve snijmessen. Allereerst het Blending Blade snijmes. Dit speciale snijmes is dankzij zijn golfachtige snijtanden en extra korte kniplengte van 0,5 – 2 mm in staat om perfecte overgangen te creëren, zonder lastige randen of lagen. Het resultaat is een look met natuurlijke en vloeiende overgangen. Daarnaast is de Kuno uitgerust met het Magic Blade snijmes. Dit universele snijmes met een lengte van 0,7 – 3 mm is ideaal voor het overige snijwerk. Bovendien zijn de snijmessen eenvoudig te reinigen en te vervangen. 

Magnetische opzetkammen

De tondeuse wordt geleverd inclusief zes premium magnetische opzetkammen (1,5 – 3 – 4,5 – 6 – 9 – 12 mm). Hierdoor kan je overgangen nu nog makkelijker de ideale lengte geven. De magnetische kammen maken gebruik van het zogeheten MAGCLICK®-systeem, waarmee de kammen eenvoudig in positie worden geklikt. De ultra sterke magneet zorgt voor extra veiligheid en biedt optimale ondersteuning tijdens het knippen. De afgeronde kamhoeken garanderen bovendien een comfortabel gevoel op de huid en zorgen ervoor dat de tondeuse soepel door het haar glijdt. 

Constante power met snellaad-systeem

De Kuno heeft een stijlvol design met een ergonomische houding. De krachtige en borstelloze DC-motor zorgt voor een constante snelheid en heeft een garantieduur van maar liefst 5 jaar. Daarnaast bevat de Kuno een krachtige lithium-ion accu met snellaad-functie. Hierdoor hoef je nooit meer lang te wachten tot je de tondeuse kan gebruiken. De laadtijd is ongeveer 70 minuten, waarna de tondeuse tot wel 2 uur gebruikt kan worden. Maar uiteraard kan de tondeuse ook mét snoer gebruikt worden. Tot slot is de tondeuse gemakkelijk te reinigen en te onderhouden, dankzij de meegeleverde borstel en olie. 

Benieuwd naar meer?

Om de introductie van de Kuno te vieren, is de tondeuse deze maand in de aanbieding voor een unieke prijs. Zolang de voorraad strekt. 

Nieuwsgierig geworden naar de tondeuse? Meer informatie of om de Kuno te bestellen vindt u in onze webshop. Bij vragen of meer informatie, kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen. Onze vertegenwoordigers staan graag voor u klaar!