NIEUW: MOSER GENIO PRO

De Moser Genio Pro Black is dé nieuwste en verbeterde aanwinst van Moser. Deze zwarte variant vervangt de vorige Genio Pro die bruin van kleur was. 

MAGIC BLADE
De tondeuse is uitgerust met het professionele Magic Blade. Dit snijmes is afklikbaar en hierdoor eenvoudig en snel te verwisselen voor andere snijmessen, zoals de Texturizing Blade of de Fading Blade. Het snijmes is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit om langdurig mee te gaan, en heeft een geïntegreerde kniplengte van 0.7 – 3 mm. Daarnaast is het snijmes gemakkelijk schoon te maken door het meegeleverde reinigingsborsteltje. 

ERGONOMISCH DESIGN
Dankzij het ergonomische design en haar lichte gewicht van 280 gram, ligt de tondeuse prettig in de hand en voorkomt het polsklachten bij langdurig gebruik. De Genio Pro is bovendien uitzonderlijk stil voor een nog comfortabelere manier van werken!

Specificaties

Kleur: Zwart
Afmetingen: 180 x 47 x 42 mm
Voltage: 100-240 Volt, 50/60 Hz
Gewicht: 280 gram
Motortype: DC-motor met 5300 RPM
Type mes: Magic Blade
Batterij: Lithium-ion batterij
Snijlengte: 0.7 – 3 mm
Bladbreedte: 46 mm
Looptijd: Tot 120 minuten
Laadtijd: 80 minuten
Accessoires: 2 wisselbare accupacks, 4 opschuifbare opzetkammen van 3, 6, 9 en 12 mm, acculader en tondeusestandaard, reinigingsborsten en olie

WISSELACCU’S
Net zoals haar voorganger heeft ook deze Genio Pro twee verwisselbare accu’s, zodat jouw tondeuse altijd klaar staat om te presteren. De accu’s maken gebruik van de nieuwste lithium-iontechnologie, en hebben elke een gebruikstijd van 120 minuten. Dankzij het snellaad systeem zijn de batterijen binnen 80 minuten volledig opgeladen. De lithium-ion batterijen gaan ongeveer drie keer zo lang mee, en hebben geen geheugeneffect. Ook heeft de tondeuses een handig LED-indicator, die het laadniveau van de batterij aangeeft. Zo weet je precies wanneer het tijd is om de batterij te verwisselen. 

INCLUSIEF & MEER
De Genio Pro komt inclusief 2 lithium-ion accu’s, 4 opschuifbare opzetkammen van 3, 6, 9 en 12 mm, olie, reinigingsborsteltje, acculader en tondeusestandaard. De Genio Pro is ook verkrijgbaar in een professionele fading tondeuse: De Genio Pro Fading Edition. Deze tondeuse is uniek door zijn extra hoge snelheid en nauwkeurige knippen. Ook de Fading Edition heeft 2 verwisselbare accu’s. 

Nieuwsgierig geworden naar de tondeuse? Meer informatie of om de Genio Pro te bestellen vindt u hier. Bij vragen of meer informatie, kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen. Onze vertegenwoordigers staan graag voor u klaar!