NIEUW: KURO CUTTING & THINNING

Hoogwaardige Japanse kwaliteit scharen

Wanneer je op zoek bent naar een professionele schaar met een luxe uitstraling dan zijn de nieuwste Kuro scharen wellicht wat voor jou! De Kuro Cutting en Thinning scharen zijn gemaakt van hoogwaardig kwaliteit Japans staal om een leven lang mee te gaan. De scharen bevatten een titanium coating, waardoor de schaar haar unieke zwarte kleur krijgt. Doordat er veel spanning op het zwaardmes staat, hebben de scharen een krachtige snede. Hierdoor zijn de scharen geschikt voor veelvuldig en langdurig gebruik. Daarnaast hebben de scharen dankzij hun ergonomische vorm een comfortabele grip, waardoor vermoeide vingers bij veelvuldig en langdurig knippen verleden tijd zijn.

Zichtbare Ball Bearing Screw

Dankzij het zichtbare Ball Bearing schroefsysteem is de schaar gemakkelijk handmatig strakker of losser in te stellen. Zoeken naar een sleutel of gereedschap is dus verleden tijd! De E-Kwip Kuro Cutting schaar is verkrijgbaar in 5.5″ en 6.0″. De Thinning schaar bevat 40 tanden en heeft een inchmaat van 5.5″.

MEET THE CUTTING & THINNING SCISSOR

Nieuwsgierig geworden naar de Cutting en Thinning scharen? Meer informatie en om de scharen te bestellen vind je in onze webshop. Speciaal om beide scharen te verwelkomen in ons assortiment, krijgt u nu bij aanschaf van de Cutting Scissor, de Thinning Scissor cadeau! De aanbieding vindt u hier. Zolang de voorraad strekt.