JAGUAR: INSPIRED BY NATURE

Natuurlijke schoonheid

Deze maand verwelkomen wij de gloednieuwe Jaguar Natural Vibes en Natural Glow scharen. Deze knipscharen hebben een prachtig uiterlijk, dankzij het speciale coatingproces met matglanzende effecten. Hierdoor krijgen de scharen een onvervalste natuurlijke structuur en een unieke uitstraling. Daarnaast biedt de coating bescherming tegen nikkelallergie├źn. Zowel de Natural Vibes als de Natural Glow hebben een afmeting van 5.5 inch. 

Jaguar Silver Lijn

De scharen zijn onderdeel van de zogenaamde Jaguar Silver Line. De scharen uit deze lijn zijn opvallend scherp, duurzaam en soepel. Daarnaast zijn de scharen geschikt om te slicen. Dankzij het offset-ontwerp en het duimoog, dat onder een hoek is geplaatst, liggen de scharen prettig in de hand. Deze pure ergonomie zorgt voor een ontspannen werkwijze gedurende de hele dag. 

Daarnaast hebben de scharen een innovatieve high-tech coating, waardoor ze een elegante afwerking hebben, en extra bescherming bieden bij een allergie tegen nikkel. 

Special Edition Verpakking

Om de intrede van deze scharen te vieren, ontvang je nu bij aankoop van de knipschaar een luxe geschenkverpakking met bijpassende Jaguar-hanger. Dit geschenkpakket ontvang je zolang de voorraad strekt. 

Nieuwsgierig geworden naar deze unieke scharen? Kijk voor meer informatie over de Natural Vibes en Natural Glow, of om de producten te bestellen op onze webshop!