IGORA VIBRANCE

MEER, MEER, MEER

Een state-of-the-art hydraterende demi-permanente haarkleuring met een vloeibare formule die in een gel of crème kan veranderen voor meer opties. We hebben het over de nieuwe Igora Vibrance van Schwarzkopf Professional.

Meer prestaties. Dankzij een nieuw vochtbeschermingscomplex met AQUAXYL™ wordt het inwendige vochtgehalte van het haar gestabiliseerd tijdens het ontwikkelingsproces, waardoor het haar beschermd wordt tegen breken. De alcoholvrije formule is verrijkt met vitamine B3 en B5 voor nog meer bescherming en een stralende glans.

Meer gemak. De nieuwe LIQUID-formule met 1:1-mengverhouding zorgt voor een eenvoudigere formulering, snellere vermenging en een efficiëntere toepassing.

Meer veelzijdigheid. De vloeibare demi waarmee je een gel- of een crème-dikte kunt kiezen. Ervaar het gebruiksgemak van een gel of de precisie die alleen een crème kan bieden.

Meer keuze. Bied jouw klanten het volledige assortiment demi-services (tintvariatie, Pastel Toning, Fashion Toning, neutralisatie/kleurcorrectie, kleur opfrissen, Clear-glansbehandeling) met meer dan 65 kleuren om uit te kiezen. Aan keuze dus geen gebrek!

Te bestellen vanaf: nu beschikbaar!