NIEUW: COMBO CORDLESS

HIGH-PERFORMANCE DUO

Deze maand verwelkomen wij de gloednieuwe Cordless Combo. Deze combinatie bestaat uit de vertrouwde Cordless Super Taper in een speciale zwarte uitvoering en de bekende contourtrimmer Beret. Samen verpakt in een luxe koffer met een “Soft Touch Feel”. Deze tools zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgen voor de beste prestaties, robuustheid en duurzaamheid.

De Super Taper Cordless

De Wahl Super Taper Cordless is een echte kappers tondeuse. Deze Super Taper Cordless is de draadloze uitvoering van de Wahl Super Taper, en is met en zonder draad te gebruiken. De tondeuse heeft 4 opzetkammen en een verstelbare snijkop.

De Wahl Super Taper Draadloos is een tondeuse die continu kan werken. De oplaadtijd van deze tondeuse bedraagt 120 minuten, waardoor de tondeuse vervolgens een looptijd heeft van 90 minuten, dankzij de Lithium Ion accu.

De Beret Contourtrimmer

Wahl Beret Lithium Trimmer heeft een zeer efficiënte en duurzame Lithium-Ion batterij mét snel-laad functie.

De trimmer heeft een werktijd van 75 minuten bij een oplaadtijd van 60 minuten! Vergeleken met NiMH batterijen, verliest de Beret Pro Li+ geen energie wanneer deze niet in gebruik is.

De Beret is super stil en licht van gewicht en daardoor erg geschikt om lang mee te werken. Dankzij het verchroomde snijmes is het snijmes gemakkelijk te wisselen.

Het pakket wordt geleverd inclusief

  • 4 Premium opzetkammen voor de tondeuse (3, 6, 10 en 13 mm)
  • 4 Premium opzetkammen voor de trimmer (3, 6, 10 en 13 mm)
  • Laadstations voor beide apparaten
  • 2 Onderhoudsborstels
  • 2 Flesjes olie
  • Knipkam
  • Snijmesbeschermers

Nieuwsgierig geworden naar de Wahl Cordless Combo? Klik hier voor meer informatie of om het product met korting te bestellen in onze webshop! LET OP: deze sets zijn felbegeerd en maar in beperkte oplage beschikbaar. OP = OP!