MOSER CHROM2STYLE BLENDING EDITION

Extreem kort knipwerk voor eindeloze creaties

De Chrom2Style Blending Edition is de nieuwste aanwinst van Moser. Deze tondeuse wordt ook wel het nieuwe masterpiece van Moser genoemd. De speciale Blending Edition is gebaseerd op de Chrom2Style tondeuse, wat een van de meest verkochte tondeuses wereldwijd is. De Blending Edition gaat echter verder en is ideaal voor het creëren van eindeloze creatieve stylen. Of het nu gaat om een facon, fade-cut of een ander unieke look. Dankzij de Chrom2Style is het allemaal mogelijk. 

De tondeuse is uitgerust met het innovatieve Blending Blade. Dit speciale snijmes is dankzij zijn golfachtige snijtanden en extra korte kniplengte van 0,5 – 2 mm in staat om perfecte overgangen te creëren, zonder lastige randen of lagen. Het resultaat is een look met natuurlijke en vloeiende overgangen. Maar ook de vlakke hoek van 11˚ van het snijmes zorgt ervoor dat dit extreem korte knipwerk mogelijk is. Bovendien is de kniplengte-instelling geïntegreerd in het snijmes en maakt de duidelijk leesbare nummering op het snijmes het makkelijker om de overgangen te bepalen. Hierdoor kan je nu nog nauwkeuriger en sneller werken!

Magnetische opzetkammen

De tondeuse wordt geleverd inclusief vier premium magnetische opzetkammen (1,5 – 3 – 4,5 – 6 mm). Hierdoor kan je overgangen nu nog makkelijker de ideale lengte geven. De magnetische kammen maken gebruik van het zogeheten MAGCLICK®-systeem, waarmee de kammen eenvoudig in positie worden geklikt. De ultra sterke magneet zorgt voor extra veiligheid en biedt optimale ondersteuning tijdens het knippen. De afgeronde kamhoeken garanderen bovendien een comfortabel gevoel op de huid en zorgen ervoor dat de tondeuse soepel door het haar glijdt. 

Constante power met snellaad-systeem

De Blending Edition heeft daarnaast een stijlvol design met een ergonomische houding. De krachtige DC-motor zorgt voor een constante snelheid en dankzij de krachtige lithium-ion accu met snellaad-functie, hoef je nooit lang te wachten totdat je de tondeuse kan gebruiken. Daarnaast is de tondeuse gemakkelijk te reinigen en te onderhouden, dankzij de meegeleverde borstel en olie. 

Benieuwd naar meer?

Om de introductie van de Blending Edition te vieren, is de tondeuse deze maand in de aanbieding voor een unieke prijs. Zolang de voorraad strekt. 

Nieuwsgierig geworden naar de tondeuse? Meer informatie of om de Blending Edition te bestellen vindt u in onze webshop. Bij vragen of meer informatie, kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen. Onze vertegenwoordigers staan graag voor u klaar!