L’ORÉAL STEAMPOD 3.0

NU NOG BETER!

L’Oréal Professionnel presenteert deze maand haar allernieuwste aanwinst: dé Steampod 3.0! Deze stijltang met stoom zorgt ervoor dat zelfs het dikste en langste haar prachtig stijl wordt. Daarnaast is de Steampod geschikt voor het creëren van krullen en slag. Zelfs in het meest stijle haar.

Dankzij haar exclusieve stoomkracht zorgt de stijltang voor een constante flow en een homogeen resultaat. Daarnaast maakt de Steampod gebruik van intelligente warmtecontrole systeem met 3 hittestanden van 180°C tot 210°C, waardoor het haar nu nog makkelijker te stylen is.

HIGH PERFORMANCE
De dubbele technologieplaten hebben een speciale coating met een hoge weerstand. Daarnaast bevat de Steampod een geïntegreerde watertank, waarmee zelfs de langste en dikste haren in één keer gestyled kunnen worden. 

Ten opzichte van de 2.0 is de 3.0 soepeler én sneller. Bovendien geeft het tot wel 78% minder schade aan het haar. De Steampod is bovendien lichter en dunner. En dankzij de 360° ronddraaiende snoer is de stijltang gemakkelijk in gebruik.

DE BESTE VERZORGING
Voor het optimale resultaat is de Steampod-lijn aangevuld met een hittebeschermende créme en een serum. Bovendien is de hittebeschermende crème ook verkrijgbaar in een melk variant. 

De eerste stap is het gebruik van de crème of melk. Deze bevat plantaardige keratine en hebben een hittebeschermend en verzachtend effect op het haar. De crème is uitermate geschikt voor dik haar, terwijl de melk voor dun tot normaal haar is.

De tweede stap is het gebruik van het serum. Dit serum zorgt voor een aanvullende bescherming voor de gevoelige lokken. Ook is het serum geschikt als finishing touch voor extra glans en bescherming. 

Nieuwsgierig geworden naar de Steampod 3.0? Meer informatie vindt u in onze webshop! Tip: in zowel november als december is de Steampod in de aanbieding!