KYONE SET AANBIEDING

GRATIS KYONE 1500T COUPESCHAAR!

Elk kwartaal komt Kyone met nieuwe aanbiedingen speciaal voor hun klanten. Dé aanbieding van dit kwartaal bestaat uit de Kyone 1500 knipschaar, waarbij je de 1500T coupeschaar gratis krijgt. De knipschaar is verkrijgbaar in zowel 5.5″ als 6.0″. De coupeschaar heeft een afmeting van 6.0″.

VOOR DE ECHTE PROFESSIONAL
De Kyone 1500 knipschaar heeft een ergonomische design voor extra comfort en controle tijdens het knippen. Dankzij de pinksteun kun je enerzijds de pink bovenop zoals normaal gebruiken, maar daarnaast kun je ook de pink onder de pinksteun plaatsen. Dit biedt een hele hoop nieuwe mogelijkheden en kniptechnieken! 

De Kyone 1500T coupeschaar heeft 40 gebogen tanden. Deze tanden komen tijdens het knippen recht op het snijblad. Daarnaast is iedere tand zorgvuldig uitgesneden met een laser. Hierdoor zorgt de coupeschaar voor maximale grip tijdens uitdunnen, inknippen en opknippen. Een prachtige allround schaar. Verder heeft de coupeschaar dezelfde ergonomische vorm als de knipschaar. Ook de coupeschaar heeft een pinksteun. Bovendien is het snijblad convex/hol geslepen en gemaakt van high-carbon cobalt staal, waardoor de schaar zeer sterk is.

Benieuwd naar deze aanbieding? U vindt de 5.5″ en de 6.0″ in onze webshop! Deze aanbieding is geldig tot en met 31-03-2020.