ROYAL KIS SOFTSHADES

ROYAL KIS SOFTSHADES

De Royal KIS SoftShades zijn demi-permanente haarkleuringen, waarmee je in 5 tot 20 minuten een prachtige kleur creëert. De SoftShades haalt zijn kracht uit twee bijzondere ingrediënten: amarantzaadextract en Color Deposit Agent. Amarantzaadextract dankt zijn naam aan een exotische Griekse plant en is rijk aan peptiden en polysacchariden. Hierdoor wordt het haar verrijkt met eiwitten en helpt het bij het repareren van de haarvezels. Daarnaast versterkt en ontwart het extract het haar. De innovatieve Color Deposit Agent daarentegen bevat natuurlijke fosfolipiden, waardoor de opname van pigment wordt vergroot. Hierdoor helpt het bij het intensiveren van de haarkleur en zorgt voor een langere levensduur van de kleur tot wel 24 wasbeurten. De kleur wordt gelijkmatig verdeeld van de aanzet tot in de punten. Daarnaast vervaagt de kleur geleidelijk, waardoor ongewenste kleurveranderingen en uitgroei voorkomen worden.

Goed voor haar en natuur. De SoftShades zijn vrij van PPD en ammonia. Hierdoor is het product minder schadelijk voor zowel het haar als de natuur. Doordat de kleuring geen ammonia bevat, wordt het haar niet opgelicht en wordt de typische ammoniageur voorkomen. 

Meer gemak. Deze demi-permanente haarkleuring heeft een vloeibare samenstelling, waardoor deze gemakkelijk te mengen is met de speciale Activator. Bovendien is het mengsel gemakkelijk aan te brengen. Tevens is er een handige flacon beschikbaar voor nog meer comfort!

Meer keuze. De lijn bestaat uit 25 onderling te mengen natuur- en modenuances, waardoor de kleuropties onbeperkt zijn. Daarnaast zijn de kleuringen geschikt voor het creëren van meer glans, het uitvoeren van kleurcorrecties én het opfrissen van een haarkleur. 

MEET THE SOFTSHADES

Om de nieuwe lijn van KIS te vieren, is er een speciaal introductiepakket beschikbaar. Hiermee maak jij op een ultieme manier kennis met de nieuwe SoftShades. Normaal heeft dit pakket een waarde van 250 euro, maar speciaal voor onze klanten is het pakket verkrijgbaar voor € 199,-. 

Nieuwsgierig geworden naar de hele lijn? Je vindt alle producten binnen de SoftShades-serie in onze webshop!