Ruime keuzemogelijkheden

Ook wanneer u op zoek bent naar interieur voor uw kapsalon, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment met merken als Salon Ambience, Alteq, Luca Rossini, Comair, Sinelco, AGV, Jobst, Olymp en meer. Het zoeken naar het juiste interieur kan vaak een uitdaging zijn. De keuzemogelijkheden zijn vaak ruim. En als u dan al een keuze heeft kunnen maken, zijn er vaak nog tientallen patroon- en kleuropties mogelijk. Om u wat op weg te helpen, hebben wij deze pagina ontworpen. Kijk gerust op uw gemak rond en schroom niet om bij vragen of wanneer u advies nodig heeft, contact met ons op te nemen.

Op zoek naar interieur?

Om inspiratie op te doen en erachter te komen wat uw wensen zijn, hebben wij online een aantal folders staan waar u op uw gemak doorheen kan bladeren. Zo hebben wij op onze website onder andere folders van Salon Ambience, Luca Rossini en Alteq staan. Maar ook voor Comair, AGV, Jobst, Welonda en Olymp bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast is er vaak meer mogelijk dan op het eerste gezicht lijkt. Zeker bij interieur kunnen wij vaak gepersonaliseerde en op maat gemaakte producten leveren. Wij raden onze klanten daarom ook vaak aan om juist bij interieur contact op te nemen, zodat een van onze vertegenwoordigers u persoonlijk advies kan geven. 

Toch eerst wat inspiratie opdoen? De link naar de folders vindt u hier.

Als u eenmaal een design gekozen heeft, begint vaak het volgende dilemma. Welke kleur en/of patroon moet de stoel, bank, wastafel of toonbank krijgen? Bovendien kent zowel ieder merk als ieder product zijn/haar eigen stoffen- en kleurenkaart. Vaak zijn er tientallen mogelijkheden. Om u wat op weg te helpen, hebben wij van enkele merken de kleurenkaart toegevoegd. Ook deze vindt u op onze lookbook pagina.

U hebt een stoel gekozen, en na lang twijfelen de perfecte kleur erbij gevonden. Eindelijk klaar, denkt u. Maar dan blijkt dat er nóg meer mogelijkheden zijn: een ronde voet, een vierkante, een staande stoel, of juist wieltjes, een handel of pomp mechanisme? Het moge duidelijk zijn dat er vele opties mogelijk zijn. Misschien is het voor u belangrijk dat de stoel gemakkelijk te verplaatsen is, of dat de hoogte eenvoudig is in te stellen. Of misschien gaat u liever voor praktisch, of is toch het design het meest belangrijk? Welke wensen u ook heeft, samen met u kunnen wij het perfecte interieur samenstellen.

Helemaal toe aan iets compleet nieuws, maar heeft u twee linkerhanden, of geen zin om het zelf te doen? Recentelijk hebben wij de handen ineen geslagen met Weco Interieurbouw. Weco Interieurbouw is een bouwbedrijf uit Oss dat met veel enthousiasme en passie aan allerlei uitdagende projecten werkt. Dankzij deze samenwerking behoren complete verbouwingen en renovaties nu tevens tot de mogelijkheden. Van stukadoren tot aan een loodgieter, en van verlichting tot aan het op maat maken van meubels. Alles om uw kapsalon die unieke uitstraling te geven die volledig aan uw wensen voldoet.

Dankzij ons ruime assortiment kunnen wij u helpen om uw kapsalon een persoonlijke en unieke uitstraling te geven. Echter kunnen wij het ons goed voorstellen als juist al die mogelijkheden het lastig maken om een keuze te maken. Schroom daarom ook niet om contact met ons op te nemen. Onze vertegenwoordigers staan graag voor u klaar om te helpen waar nodig. Of het gaat om een stukje advies, of omdat u juist precies weet wat u wil, maar er zeker van wilt zijn dat de stoel of tafel aan uw wensen voldoet. Contact leggen kan heel gemakkelijk via mail, telefoon of website.

EEN GREEP UIT ONS ASSORTIMENT

ZIET U DOOR DE BOMEN HET BOS NIET MEER?

Met alle mogelijkheden kunnen wij ons goed voorstellen dat u wel wat hulp en/of advies kunt gebruiken. Of u nu opzoek bent naar een nieuwe wastafel, kappersstoel of misschien wel een gehele nieuwe look voor uw kapsalon? Onze vertegenwoordigers staan graag voor u klaar om u bij deze keuze te helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op, en wij zorgen ervoor dat u zo spoedig mogelijk en persoonlijk geholpen wordt.

Volg ons op Facebook

  LAATSTE NIEUWS

  Aanbiedingen

  PROMOTIEFOLDER JAGUAR

  Aanbiedingen Artikelen Nieuw

  NIEUW: WAHL 5-STAR VANISH

  Artikelen Nieuw

  NIEUW: MOSER GENIO PRO

  Aanbiedingen Artikelen Nieuw

  NIEUW: WAHL BARBER DRYER

  Aanbiedingen Artikelen Nieuw

  NIEUW: MOSER KUNO TONDEUSE

  Artikelen Nieuw

  RE-BOOST YOUR HAIR

  Aanbiedingen Artikelen Nieuw

  MOSER CHROM2STYLE BLENDING EDITION

  Aanbiedingen Artikelen Nieuw

  NIEUW: KURO CUTTING & THINNING