GA.MA IQ PERFETTO FÖHN

DE LICHTSTE FÖHN TER WERELD!

De GA.MA IQ Perfetto is een revolutionaire, ultralichte, compacte en minimalistische föhn. De IQ Perfetto heeft een gewicht van slechts 294 gram, en is daarmee de lichtste föhn ter wereld! Daarnaast heeft deze haardroger een ergonomisch design, waardoor overbelasting aan armen en schouders verleden tijd is.

HIGH PERFORMANCE
Maar niet alleen het gewicht van de Perfetto maakt indruk. Ook zijn performance en intelligentie worden als innovatief en vooruitstrevend gezien. De föhn is uitgerust met onder andere een intelligente borstelloze motor en een interface met digitale besturingstechnologie. Dankzij dit systeem zijn de prestaties van de haardroger optimaal. De föhn kent een korte droogtijd en een zeer lange levensduur. De speciale motor heeft een snelheid van 110.000 RPM. Wat maar liefst 7 maal sneller is dan die van traditionele haardrogers. 

De Oxy-Active Technology stoot actieve zuurstof uit, waardoor de föhn een antibacteriële werking heeft. Tevens zorgt dit zuurstof ervoor dat de haarschubben worden gesloten tijdens het föhnen. De speciale Auto-Clean Technology zorgt ervoor dat de motorturbine in tegenovergestelde richting draait. Hierdoor wordt het filter diep gereinigd en worden eventuele kleine haartjes op het filter vanzelf verwijderd. Bovendien zorgt het Venturi-Effect ervoor dat de luchtstroom wordt verdubbeld, zonder extra kracht te gebruiken.

EN MEER!
De haardroger bevat 12 temperatuur- en snelheidsinstellingen, welke eenvoudig te bedienen zijn dankzij de digitale interface. Bovendien zorgt de Memory Functie ervoor dat men deze beschikbare configuraties kan vastzetten. Hierdoor kunnen onbedoelde wijzigingen tijdens gebruik worden voorkomen. Uiteraard is de föhn ook uitgerust met de handige cool-shot functie. 

Verder heeft de Perfetto een vermogen van 2000 Watt en een kabel van 3 meter. Tevens wordt de haardroger geleverd inclusief diffuser en 2 mondstukken van 63.6 en 92.6 mm.

Nieuwsgierig geworden naar de GA.MA IQ PERFETTO? Klik hier voor meer informatie of om het product te bestellen in onze webshop!