FEATHER RAPID CUT BLADES

Nog sneller werken! 

De Rapid Cut Styling Blades is de nieuwe aanwinst van Feather. Deze mesjes hebben een verhoogde snijbreedte en is daarmee ideaal voor dik en volumineus haar. De snijbreedte van de WG-snijbladen is maar liefst 3.65 mm, terwijl de snijbreedte van de standaard EX-snijbladen 2 mm is. 

Deze hogere snijbreedte zorgt voor een hogere snijratio en dus een verhoogde snijsnelheid. Hierdoor kan men nu nog sneller en nauwkeuriger werken.

Daarnaast hebben de Rapid Cut scheermesjes een scherpere snijrand dan de andere modellen, waardoor het haar gemakkelijker onder controle te houden is. Zeker wanneer iemand dikker en voller haar heeft. 

Deze scheermesjes passen in dezelfde houder als de normale en dunne mesjes, waardoor je dus geen nieuw mes hoeft aan te schaffen. 

Een ware toevoeging

De reguliere Feather mesjes worden wereldwijd al door vele kappers en kapsters gebruikt. Naast de scheermesjes for thinning (speciaal voor dunner haar), heeft Feather haar assortiment nu dus uitgebreid met een speciaal mes voor dik en vol haar. Een ware toevoeging voor de allround kapper en kapster!

De Feather Rapid Cut Blades zijn verkrijgbaar in een klein doosjes van 10 mesjes en in een box van 5 x 10 mesjes. Daarnaast zijn natuurlijk ook de reguliere messen en de thinning blades bij ons te bestellen.