Exclusieve merken

Bij B&R Cosmetics kunt u terecht voor alle A-merken. Daarnaast zijn wij exclusief leverancier van de merken Grazette en Elgon.

Grazette of Sweden

Een uniek concept

Grazette is een Zweeds bedrijf dat bekend staat om haar unieke concept, waarbij alleen het beste van natuur én wetenschap wordt gecombineerd. De meest vooruitstrevende onderzoekers en ontwerpers werken hiervoor nauw samen om zo tot het allerbeste eindresultaat te komen. Inmiddels is Grazette uitgegroeid tot een dynamische en internationaal bedrijf. Vandaag de dag worden haar producten geëxporteerd naar meer dan 20 landen in onder andere Azië en Europa.

Bekijk hier onze productcatalogus van Grazette.

As green as possible

Grazette streeft naar een zo minimalistisch mogelijke ingrediëntenlijst zonder overbodige toevoegingen. Dit resulteerde in de ontwikkeling van eerlijke en duurzame producten, die veilig zijn voor zowel mens als milieu. De verschillende productlijnen bevatten een divers en compleet assortiment aan haarproducten voor ieders haartype. Dat Grazette vooruitstrevend en innovatief is, blijkt wel uit hun meest recente ontwikkeling: de productie van hun veganistische haarkleuring. Deze vegan haarkleuring is niet alleen eco-vriendelijk en duurzaam, maar bestaat ook in een ammoniakvrije lijn.

Milieuvriendelijk – Veganistisch – Scandinavisch Design & Ontwikkeling – Geïnspireerd door de natuur – Duurzaam Concept – 100% Recyclebaar

ELGON PROFESSIONAL

Italiaanse schoonheid

Elgon staat vooral bekend om haar hoge kwaliteit Italiaanse haarkleuring. Het is geen geheim dat Italianen al vele honderden jaren worden gezien als dé grondleggers van klassieke kunst en natuurlijke schoonheid. Niet voor niets komen veel van de beste en grootste kunstenaars uit het altijd zonnige Italië. Dankzij deze kennis en kunde werd de ideale basis gelegd voor een breed scala aan prachtige kleuren die niet snel zullen vervagen. Deze warmte en diversiteit maken de haarkleuringen van Elgon dan ook tot een gewild product.

Warm en Kleurrijk – Italiaans Design & Ontwikkeling – Ammonia-arm – Breed scala aan kleuren – Veilig voor mens en milieu – Innovatief

Bestel de producten van Grazette en Elgon nu in onze webshop!

NAAR DE WEBSHOP