BOND ENFORCING COLOR REMOVER

RESET JE HAARKLEUR

De Bond Enforcing Color Remover is de nieuwste aanwinst van Schwarzkopf Professional. Reset de kleuropbouw van je klanten en ga een creatieve stap verder dankzij de unieke Fiber Bond-technologie. Daarnaast versterkt deze technologie bestaande verbindingen. 

De Color Remover is geschikt voor elke kleurbasis. Daarnaast vermindert het kunstmatige pigment opbouw, licht het haar tot wel 3 tinten op en versterkt de haarvezels. 

HOE WERKT HET?
Het proces bestaat uit 2 stappen. Stap 1 is het maken van een eenvoudig op te brengen stevige mix die op een veilige manier de kunstmatige pigment en/of ongewenste kleuring verwijderd. Hierdoor ontstaat een blanco canvas binnen 20 minuten. Stap 2 zorgt voor een diepe voeding van het haar, gedurende 10 minuten. Hierdoor worden de haarvezels van binnenuit versterkt. Het resultaat is een blanco canvas, klaar om opnieuw ingekleurd te worden! 

EXTRA BIJZONDER!
Het ontkleuren van haar met traditionele blondering kan extreme schade veroorzaken. Het maakt het haar poreus en zorgt vaak voor een vlekkerig resultaat. Deze Bond Enforcing Color Remover daarentegen gaat schade van het haar tegen én bereikt een perfect egale kleur als resultaat. 

Klik hier voor meer informatie of om het product te bestellen.